Image 3
Вход/Регистрация

Статии

Показване на 1-10 от 28.

Нова стартерна култура за Кашкавал - разработена за по-добър аромат и по-висок добив

    Пазарът отдавна иска стартерна култура за сирене, която да покрива специалните нужди, свързани с производството на КПрочетете повече...

Натурална защита срещу плесени и дрожи в бялото саламурено сирене - FreshQ®

   Потискане на дрождите със стартерна култура FreshQ®  Срокът на годност на бялото саламурено сирене е ограничен отПрочетете повече...

Колкото сирена – толкова закваски

    Chr. Hansen предлага точната закваска за Вашето сирене Стартерните култури за бяло саламурено сирене и кашкавалПрочетете повече...

Гласът на потребителите – по-мек вкус, по-малко сол и лесно настъргване?

    Какви сирена и кашкавали се търсят в България? Chr. Hansen България проведе анкета за предпочитаните качества нПрочетете повече...

По-добро качество с нови, още по-надеждни и удобни закваски за Моцерела и Пица чийз

    Производителите на сирена с изпарване повече не трябва да се примиряват с разходи, свързани  с вариации в произПрочетете повече...

Една закваска с три щама за Вашия кашкавал

  Какво е общото между Streptoccus Thermоphilus, Lactobacillus Bulgaricus и Lactobacillus Helveticus? Обединяват ги новите стартерПрочетете повече...

Най-добрата мая за сирена в удобна опаковка от 1Л

  Представяме Ви CHY-MAX® M - нов, оригинален и патентован, ферментационно произведен химозин със сила 1000 IMCU за най-ефектиПрочетете повече...

Гръцко – извън Гърция

Chr. Hansen предлага “SoGreek” с оригинален щам, изолиран от остров Крит – за автентично и все пак модерно и меко кисело мляко с висок протеПрочетете повече...

Представяме CHY-MAX® M в Европа – най-добрият коагулант за сирена

 На изложението “Food ingredients Europe 2009” Chr. Hansen представи CHY-MAX® M, нов, оригинален и патентован, ферментационно произПрочетете повече...

Нова стартерна култура за месо повишава качеството на шунката

   Протективната култура на Chr. Hansen Safepro® ImPorous ограничава формирането на дупки във варени продукти от цели мусПрочетете повече...