Image 3
Вход/Регистрация

Една закваска с три щама за Вашия кашкавал

 

 

Какво е общото между Streptoccus Thermоphilus, Lactobacillus Bulgaricus и Lactobacillus Helveticus? Обединяват ги новите стартерни култури за кашкавал на Chr. Hansen, които събират на едно място и трите любими щама.

 

Както е известно една от най-добрите комбинации от щамове за закваски за Кашкавал е тази от Streptoccus Thermоphilus, Lactobacillus Bulgaricus и Lactobacillus Helveticus. Chr. Hansen вече предлага готово решение за производителите на сирене със своите нови закваски, съдържащи и трите посочени щама в удобна за употреба форма за директно влагане. Налични са в замразен F-DVS FMT-0128 и лиофилизиран вариант FD-DVS CO-03.

Тези закваски дават всички добре познати предимства на директните стартерни култури като лесна употреба, гъвкавост в производственото планиране и постоянство в процеса. Производителите на кашкавал ще оценят и добрия и стабилен темп на киселинообразуване по време на процеса и богатия и приятен вкус на кашкавала след зреене.

 

 

 

За повече информация, моля свържете се с:

Инж. Деян Ристов                             

Тел.: (+359) 2 870 50 86                                 
Моб.: (+359) 885 094 888                                                                  

E-mail: dkdri@chr-hansen.com                    

За Chr. Hansen

Chr.Hansen е международна биотехнологична компания, която разработва натурални ингредиенти за хранително-вкусовата, фармацевтичната и селскостопанската индустрии. Продуктите включват култури, ензими, пробиотици и натурални оцветители и всички решения са базирани на задълбочени изследвания и компетенции за разработване в комбинация със значителни технологични инвестиции. Приходите през ФГ 2012/13 са 738 милиона евро. Компанията има водеща позиция на пазара във всички свои подразделения: Култури & Ензими, Здраве & Хранене и Натурални Оцветители. Има повече от 2500 предани служители в над 30 страни и основни производствени мощности в Дания, Франция, САЩ и Германия. Chr. Hansen е основана 1874 г. и е в листата на фондовата борса NASDAQ OMX в Копенхаген, Дания.

За повече информация, моля посетете www.chr-hansen.com