Биопротективни закваски

Биопротективни закваски

Биозащитата с биопротективни закваски

Биозащитата е натурален начин за забавяне на развалянето и защита срещу вредни замърсители в храната. Биозащитата не само помага за запазване на свежестта и безопасността на храната, но и помага да изградите и защитите своята марка!

FreshQ® са натурални култури за храни, подбрани специално, за да защитават млечните продукти. Те помагат за предотвратяване на развалянето, удължаване срока на годност и защитават добрите качества на вашите свежи млечни продукти и сирене – дори и след като са отворени

Намален брак
FreshQ® помага за контролиране на замърсяването с дрожди и  плесени, което дава възможност за повишаване на последователността по отношение на качеството, намалявайки количеството задържани и бракувани партиди.

Посрещнете потребителското търсене
FreshQ® осигурява изключително постоянно качество, като същевременно задоволява потребителското търсене на естествени и здравословни храни с по-малко изкуствени съставки.

Биопротективните култури са налични в няколко версии, специално насочени към приложение в кисело мляко, сметана, сирене, кашкавал и други.

 

За повече информация относно биозащитата с биопротективни закваски – продуктите от тази категория можете да се свържете с представителите на Chr. Hansen в България:

инж. Ивайло Тонев, dkivt@chr-hansen.com  

инж. Деян Ристов, dkdri@chr-hansen.com    

или с нас:

office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05   

Добавете коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана.