Дрожди за вино

Дрожди за вино

Разкрийте комплексността и пълния потенциал на виното – дрождите за вино ще ви помогнат да извлечете повече от вкусовия потенциал на виното и също така ще повлияят върхо неговото тяло.

Защо да използваме дрожди във виното:

  • Пълно използване на гроздовия сок и био разнообразието на виното
  • По-добро управление на първоначалното съдържание на гроздовия сок: ароматни прекурсори / органични киселини 
  • По-малко разваляне по време на производството = запазване на първоначалния потенциал и характер
  • Био защитен ефект срещу замърсители
  • Естествен начин да се увеличи интензивността на ферментационните аромати, дълготрайността и комплексността
  • Отлична възвращаемост на инвестициите

За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с представителя на Chr. Hansen в България:

инж. Деян Ристов, dkdri@chr-hansen.com    

или с нас:

office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05   

 

Добавете коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана.