Закваски за други видове сирена

Закваски за други видове сирена

Благодарение на своя дългогодишен опит и отдадени специалисти в областта на стартерните култури, Chr. Hansen може да предложи широка гама закваски за други видове сирена, стартерни култури за зреене, биопротективни закваски, както и разбира се мая и други специализирани ензимни решения за производство на сирене.

Искате ли да научите повече? Разгледайте нашите предложения за широката гама закваски за сирена.

Можете да разчитате на нас за закваски за различни видове сирена:

  • Континентални типове сирена – полу-твърди жълти сирена като Гауда, Едам, Тилзитер и Маасдам
  • Твърди сирена тип Грана с типични представители Пармиджано-Реджано и Грана Падано
  • Чедар – най-популярния тип сирене в англо-говорящата част на света
  • Котидж чийз
  • Меки сирена като Бри и Камембер
  • Сирена с шупли като Ементал например
  • Кварк
  • Творог

Гамата закваски за други видове сирена на Chr. Hansen предлагат гарантирано удобство и постоянно качество. Стартерните култури на Chr. Hansen са предназначени за директна инокулация в преработеното мляко и се предлагат като замразени пелети или като лиофилизирани гранули. Основните предимства на използването на закваските за директна употреба (DVS®) са:

  • Удобство и намаляване на разходите;
  • Сигурност;
  • Постоянство в действието;
  • Гъвкавост;
  • Нови и интересни закваски.

За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с представителите на Chr. Hansen в България:

инж. Ивайло Тонев, dkivt@chr-hansen.com  

инж. Деян Ристов, dkdri@chr-hansen.com    

или с нас:

office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05   

 

Добавете коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана.