Благодарение на своя дългогодишен опит и отдадени специалисти в областта на стартерните култури, Chr. Hansen може да предложи широка гама закваски за различни видове сирена, стартерни култури за зреене, биопротективни закваски, както и разбира се мая и други специализирани ензимни решения за производство на сирене.
Можете да разчитате на нас за закваски за различни видове сирена:
- Континентални типове сирена – полу-твърди жълти сирена като Гауда, Едам, Тилзитер и Маасдам
- Твърди сирена тип Грана с типични представители Пармиджано-Реджано и Грана Падано
- Чедар – най-популярния тип сирене в англо-говорящата част на света
- Котидж чийз
- Меки сирена като Бри и Камембер
- Сирена с шупли като Ементал например
- Кварк
- Творог
Гамата закваски за други видове сирена на Chr. Hansen предлагат гарантирано удобство и постоянно качество. Стартерните култури на Chr. Hansen са предназначени за директна инокулация в преработеното мляко и се предлагат като замразени пелети или като лиофилизирани гранули. Основните предимства на използването на закваските за директна употреба (DVS®) са:
- Удобство и намаляване на разходите;
- Сигурност;
- Постоянство в действието;
- Гъвкавост;
- Нови и интересни закваски.
За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с представителите на Chr. Hansen в България:
инж. Ивайло Тонев, dkivt@chr-hansen.com
инж. Деян Ристов, dkdri@chr-hansen.com
или с нас:
office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05
Добавете коментар