Натурални оцветители за други храни Oterra

Натурални оцветители за други храни Oterra

В днешно време може би е по-реално от всякога да се каже, че „ядем с очите си“. Производителите на всякакви хранителни продукти са мотивирани да създават нови и уникални форми, аромати и живи цветове, за да предоставят на потребителите храни, които да грабнат тяхното внимание. Затова предлагаме натурални оцветители за други храни.

В същото време потребителите искат да се върнат към прости и лесни за разбиране съставки на етиката на храната, която купуват. Вследствие на това, тенденцията към чист етикет вече не е нова, но се е превърнала в основно течение. Така че е от ключово значение да има решения, отговарящи на двете изисквания.

Oterra прави това възможно. Предлагаме ви натурални оцветители и храни с оцветяващи свойства (екстракти). Те са подходящи за употреба в различни хранителни продукти.  Например бисквити, кексове, блатове, кремове и фондани за торти и сладки; Пудинги и нишестета, вафлени кори, снаксове и обвивки на ядки, чипсове, сосове и други. Оцветителите са получени от натурални източници като растения, плодове, зеленчуци, корени и семена. По този начин те могат да бъдат отлично оцветяващо решение както за вашия продукт, така и за неговия етикет.

За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с нас чрез имейл office@admix.bg или на телефон +359 2 938 51 05.

Добавете коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана.