Натурални оцветители за напитки Oterra

Натурални оцветители за напитки Oterra

Oterra води промяната на пазара на оцветители от синтетични към истински натурални решения. Фирмата предлага на производителите на напитки по цял свят пълна гама натурални оцветители с премиум качество, които произлизат от натурални източници като плодове, зеленчуци, растения, корени и семена. Натурални оцветители за напитки са подходящо решение.

Oterra предлага още и последно поколение оцветители – храни с оцветяващи свойства (екстракти) FruitMax®, които представляват на практика оцветяване на напитките с храна. Продуктите вървят ръка за ръка с професионално партньорство, което осигурява на клиентите най-добрите технологични решения, консултации и вдъхновение.

Защо добавяме оцветител към безалкохолните напитки?

  • За да се осигури привлекателен вид на продукта
  • За да подчертаем аромата
  • За да оцветим, натурално неоцветените напитки
  • За да се компенсира загубата на цвета по време на обработка
  • За да се осигурят еднакви партиди

Chr. Hansen предлага гама продукти, специално разработени за приложения в безалкохолни напитки, разтворими напитки, напитки със съдържание на сок, както и алкохлни напитки.

Оцветителите се характеризират с:

  • Устойчивост към светлина, кислород, рН, топлинна обработка, комплексност на матрицата
  • Ефективни разходи при употреба
  • Ясно позициониране по отношение на диетичните закони

За Oterra

Историята на Oterra започва през 1876 г., когато д-р Christian Hansen използва анато за създаване на естествени цветове за сирене и масло. От тогава екипът на Natural colors devision на Chr. Hansen A/S разработва и придобива опит, за да бъде в челните редици на индустрията, днес вече самостоятелна компания.

От 2021 напълно самостоятелната Oterra е вече твърдо глобален лидер с фокус естествените цветове.

 

За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с нас чрез имейл office@admix.bg или на телефон +359 2 938 51 05.

 

Добавете коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана.