Натурални оцветители за сладолед

Натурални оцветители за сладолед

„Никога не получавате втори шанс за първо впечатление!“

натурални оцветители за сладолед
натурални оцветители за сладолед

Първото нещо, което окото вижда в един продукт е цветът. Цветът на сладоледа е един от основните критерии за избора му, цветът е основното впечатление, по-важно от вкуса, тъй като вкуса не може да се усети, докато храната не е в устата. Chr. Hansen предлага решение от натурални оцветители за сладолед.

Цветът е от решаващо значение при одобрението на храната от потребителя.

Цветовата гама от Chr. Hansen покрива всички възможни нюанси на натуралните оцветители, като са направени и персонализирани цветови миксове, за да отговарят на специалните нужди на производителите на сладолед.

натурални оцветители за сладолед
натурални оцветители за сладолед

Сред решенията, които предлагаме на нашите клиенти са пълна гама нюанси от водо и мастно-разтворими оцветители, налични в течна и/или прахообразна форма. Прозиводителите на сладолед могат да избират и между натурални оцветители или храни с оцветяващи свойства (екстракти) FruitMax® – последно поколение оцветяващи решения, изцяло натурални и позволяващи оцветяване на храна с храна.

При избора на оцветител за производството на сладолед е важно да бъдат съобразени различни фактори от производствения процес. За да се получи желаният нюанс в продукта, трябва да се обърне внимание на нивото на рН, термообработката, съдържанието на плодови сокове и пюрета, както и да се вземе предвид вида на опаковка. Екипът на Адмикс и експертите на Chr. Hansen ще съдействат за отговорите на всички ваши въпроси.

За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с нас чрез имейл office@admix.bg или на телефон +359 2 938 51 05.

 

Добавете коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана.