Натурални оцветители за сладолед

Натурални оцветители за сладолед

„Никога не получавате втори шанс за първо впечатление!“

Първото нещо, което окото вижда в един продукт е цветът. Цветът на сладоледа е един от основните критерии за избора му, цветът е основното впечатление, по-важно от вкуса, тъй като вкуса не може да се усети, докато храната не е в устата.

Цветът е от решаващо значение при одобрението на храната от потребителя.

Цветовата гама от Chr. Hansen покрива всички възможни нюанси на натуралните оцветители, като са направени и персонализирани цветови миксове, за да отговарят на специалните нужди на производителите на сладолед.

Сред решенията, които предлагаме на нашите клиенти са пълна гама нюанси от водо и мастно-разтворими оцветители, налични в течна и/или прахообразна форма. Прозиводителите на сладолед могат да избират и между натурални оцветители или храни с оцветяващи свойства (екстракти) FruitMax® – последно поколение оцветяващи решения, изцяло натурални и позволяващи оцветяване на храна с храна.

При избора на оцветител за производството на сладолед е важно да бъдат съобразени различни фактори от производствения процес. За да се получи желаният нюанс в продукта, трябва да се обърне внимание на нивото на рН, термообработката, съдържанието на плодови сокове и пюрета, както и да се вземе предвид вида на опаковка. Екипът на Адмикс и експертите на Chr. Hansen ще съдействат за отговорите на всички ваши въпроси.

За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с нас чрез имейл office@admix.bg или на телефон +359 2 938 51 05.

 

Добавете коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана.