CHY-MAX® SUPREME новият коагулант – допълнение към CHY-MAX® портфолиото на Chr. Hansen. С ангажимента си да повиши стандарта и ефективността на коагулантите, Chr. Hansen прави малка, но съществена промяна в CHY-MAX®, която води до голяма разлика при производството на сирене.
Безопасни решения от Chr. Hansen за ферментирали меса - салами и пеперони - суровите, ферментирали колбаси, като Италиански салами, Испански чоризо, Немски салами, Френски и много други салами и пеперони, излизат от древната технология на осоляване, втвърдяване, ферментиране и сушене, за да се създаде устойчив на рафтове месен продукт.
В наши дни Chr Hansen разполага със собствена производствена платформа, позволяваща да посрещне и най-сериозни изисквания на клиенти. Много възможности...
Chr. Hansen вече и с натурални оцветители за храни за домашните любимци - кучета и котки или новите решения за това как да подобрим храната на най-добрия приятел на човека.
Новата продуктова гама на Chr. Hansen отговаря на новата пазарна тенденция за алтернативи на млечните продукти и включва две нови стартерни култури YoFlex® (за кисело мляко) и две нови Nu-trish® (пробиотични) стартерни култури.
Chr. Hansen е начело на глобалния индекс на 100те най-устойчиви компании за 2019 година, обявено по време на Световния икономически...
Предварителното осоляване е стара техника, използвана за защита на месото от разваляне и поддържане или дори увеличаване на капацитета за свързване с вода във всички видове емулгирани и варени продукти. Все пак, имаше огромен недостатък на това решение – микробиологията на продукта беше извън контрол.
Chr. Hansen разработи SweetColor® Pink 1144 WSP и SweetColor® Red 1344 WSP , които са оцветители на базата на растения, силно концентрирани прахове за млечни и ледени сладоледи.
Видяхме главоломния успех на световната сцена на гръцкото кисело мляко и това все още е значителна тенденция. Но това, което се задава е скир, исландският ферментирал и концентриран млечен продукт, който съдържа повече протеин (до 13%) и само 0.2% мазнини.