Стартерните култури за месо играят решаваща роля за безопасността на ферментиралите колбаси, тъй като те са отговорни за ферментацията и впоследствие повишеното изсушаване на колбасите. Затова Chr. Hansen предлага стартерни култури за бърза ферментация.
С културите за бързо ферментиране на Chr. Hansen можете да намалите рисковете за своите продукти и да очаквате:
Бърз спад в стойностите на pH
- Еднакво качество
- Безопасни продукти
- По-висока производителност
- По-ниски разходи за енергия
- Подобрена ефективност
Ферментационните стартерни култури на Chr. Hansen са на базата на млечно-кисели бактерии с високи потискащи способности от една страна и умерено образуване на млечна киселина от друга. В допълнение на това, щамовете Staphylococcus осигуряват хубав и стабилен цвят и автентичен плътен вкус.
За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с представителите на Chr. Hansen в България:
инж. Деян Ристов, dkdri@chr-hansen.com
или с нас:
office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05
Добавете коментар