Стартерни култури за бърза ферментация

Стартерни култури за бърза ферментация

Стартерните култури за месо играят решаваща роля за безопасността на ферментиралите колбаси, тъй като те са отговорни за ферментацията и впоследствие повишеното изсушаване на колбасите. Затова Chr. Hansen предлага стартерни култури за бърза ферментация.

С културите за бързо ферментиране на Chr. Hansen можете да намалите рисковете за своите продукти и да очаквате:

  • Бърз спад в стойностите на pH
  • Еднакво качество
  • Безопасни продукти
  • По-висока производителност
  • По-ниски разходи за енергия
  • Подобрена ефективност

Ферментационните стартерни култури на Chr. Hansen са на базата на млечно-кисели бактерии с високи потискащи способности от една страна и умерено образуване на млечна киселина от друга. В допълнение на това, щамовете Staphylococcus осигуряват хубав и стабилен цвят и автентичен плътен вкус.

За повече информация относно продуктите от тази категория можете да се свържете с представителите на Chr. Hansen в България:

инж. Деян Ристов, dkdri@chr-hansen.com    

или с нас:

office@admix.bg, тел.: +359 2 938 51 05   

 

Добавете коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана.