CHY-MAX® SUPREME

CHY-MAX® SUPREME

CHY-MAX® SUPREME е новият коагулант – допълнение към CHY-MAX® портфолиото на Chr. Hansen.

С ангажимента си да повиши стандарта и ефективността на коагулантите, Chr. Hansen прави малка, но съществена промяна в CHY-MAX®, която води до голяма разлика при производството на сирене. CHY-MAX® SUPREME е малка промяна, която може да има голямо значение за вашия бизнес.

по-висок-добив

Максимална стойност

  • Изключително представяне във водещата на пазара на ензими гама CHY-MAX.
  • Увеличение на добива с  0.5-1% средно на тон.
  • Повече продукт от по-малко мляко, който носи и по-висок марж печалба.

CHY-MAX® SUPREME_малка_промяна_голяма_разлика

Отлична функционалностсирене-икона-CHY-MAX® SUPREME

  • Произведете тънко нарязано и настъргано сирене с ниска степен на разграждане на протеините поради намалената протеолиза.
  • По-бързо нарязвяне – по-тънки слайсове и с 10% повече обработена продукция на ден.

По-бързо и прецизно производство

Извличането на най-голяма полза от най-ценните ресурси – мляко и време, е голямата разлика, която CHY-MAX Supreme прави в производството.

По-бърза коагулация с висока специфичност и намалена протеолиза.                                        

По-добро нарязване По-добър срок на годност По-равномерни слайсове Твърдост на оптимално ниво
 
 

 

С максимална стойност и функционалност в основата си, CHY-MAX® Supreme осигурява изключителна стойност за производителите на сирене.

 

 

Добавете коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана.